Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

  1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
  2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
  3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
  4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
  5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
  6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Werkwijze

Geefeendroomcadeau.nl is een online webwinkel en voldoet aan alle (veiligheids)eisen die tegenwoordig worden gesteld aan een online winkel. U kunt eenvoudig betalen via een overboeking, of iDEAL. Daarnaast heeft u de keuze om de cadeaubon per post in een cadeauverpakking- of online per e-mail te ontvangen. Je bestelt eenvoudig online een cadeaubon voor een specifiek arrangement of een algemene waardebon die op Geefeendroomcadeau is in te leveren voor een arrangement naar keuze.


De algemene waardebon is voor elk arrangement in te leveren op geefeendroomcadeau.nl. U heeft geen beperking m.b.t. een bepaalde prijscategorie. De algemene waardebon vertegenwoordigt een bedrag dat is in te zetten bij elk arrangement. Indien het arrangement goedkoper is dan de waardebon ontvang u voor het resterende bedrag opnieuw een waardebon per e-mail. Zo bent u het resterende bedrag niet kwijt en heeft u de mogelijkheid om dit bedrag op een later tijdstip voor een andere bestelling in te zetten. Ook heeft u de mogelijkheid een waardebon in te leveren voor een arrangement in een hogere prijscategorie dan de waardebon. U kunt dan het resterende bedrag bijbetalen.


Accommodaties

Op Geefeendroomcadeau.nl vind je alleen de meest unieke en bijzondere arrangementen van unieke en kleinschalige overnachtingsmogelijkheden. Doordat deze accommodaties slechts beschikken over één of enkele kamers is reserveren vooraf verplicht. Sommige overnachtingsmogelijkheden zijn daarnaast niet het hele jaar geopend, het is daarom belangrijk dat u bij deze accommodaties rekening houdt met de seizoensgebondenheid van het arrangement.