Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

  1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
  2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
  3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
  4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
  5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
  6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Over Geefeendroomcadeau.nl

Webwinkel

Geefeendroomcadeau.nl is een online webwinkel waarop je originele cadeaubonnen kan kopen voor een bijzondere overnachting. Je vindt alleen de meest unieke en bijzondere arrangementen van unieke en kleinschalige overnachtingsmogelijkheden. Van een avontuurlijke overnachting in een boomhut of safaritent tot een romantisch verblijf in een authentieke uitkijktoren of een omgebouwde vliegtuigsuite met jacuzzi.

De website voldoet aan alle (veiligheids)eisen die tegenwoordig worden gesteld aan een online winkel. U kunt eenvoudig betalen via een overboeking of via iDEAL. Daarnaast heeft u de keuze om de cadeaubon per post in een cadeauverpakking- of online per e-mail te ontvangen. Je bestelt eenvoudig online een cadeaubon voor een specifiek arrangement of een algemene waardebon die op Geefeendroomcadeau is in te leveren voor een arrangement naar keuze.


Waardebon
De algemene waardebon is voor elk arrangement in te leveren op geefeendroomcadeau.nl. U heeft geen beperking m.b.t. een bepaalde prijscategorie. De algemene waardebon vertegenwoordigt een bedrag dat is in te zetten bij elk arrangement. Indien het arrangement goedkoper is dan de waardebon ontvangt u voor het resterende bedrag opnieuw een waardebon per e-mail. Zo bent u het resterende bedrag niet kwijt en heeft u de mogelijkheid om dit bedrag op een later tijdstip voor een andere bestelling in te zetten. Ook heeft u de mogelijkheid een waardebon in te leveren voor een arrangement in een hogere prijscategorie dan de waardebon. U kunt dan het resterende bedrag bijbetalen.

 

Ontstaan Geefeendroomcadeau.nl
Geefeendroomcadeau.nl is geboren in 2011 was een dochteronderneming van het online magazine Supertrips.nl over bijzondere overnachtingen.