Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

  1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
  2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
  3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
  4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
  5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
  6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Workshop Plant Power

Van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 mei 2014 geeft Lisette Kreischer de workshop 'Plant Power in a Week'Omschrijving Workshop Plant Power

Van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 mei 2014 geeft Lisette Kreischer de workshop 'Plant Power in a Week'. Steeds meer mensen houden zich bezig met gezonde, natuurlijke voeding. Ze staan stil bij ingeburgerde gewoontes en zijn op zoek naar wat hun lichaam echt nodig heeft om goed te functioneren en tegelijkertijd op gewicht te blijven.

Het antwoord van Lisette Kreischer is Plant Power. Al jaren promoot zij met hart en ziel de plantaardige keuken als natuurlijke bron van volwaardige voeding. In haar nieuwe boek 'Plant Power, vind je natuurlijke gewicht met de plantaardige keuken', laat ze zien dat er veel te winnen is met deze manier van eten.

Niet alleen kun je de heerlijkste ecofabulous gerechten op tafel toveren, je lichaam vindt ook als vanzelf zijn natuurlijke gewicht, terwijl je iets goeds doet voor de wereld!

Het boek 'Plant Power' zal in de zomer van 2014 verschijnen. Deze lente heb je de mogelijkheid een voorproefje te beleven van dit boek tijdens 'Plant Power in a week', een week lang genieten van smakelijke vegan recepten, die vooral sterk gericht zijn op een natuurlijke, gezonde balans. Daartoe heeft Lisette de voedingsdeskundige Bo Schumacher in de arm genomen die de gerechten heeft getest op voedingswaarde.

Tijdens deze week krijg je de kans te ervaren wat plantaardig voedsel met je doet, leer je over de plantaardige keuken en wat nou eigenlijk dat natuurlijke gewicht is. Iedere dag heb je de mogelijkheid ie hierover met Lisette van gedachte te wisselen. Weerstand van je lichaam en geest liggen wellicht op de loer. Je bent misschien gewend op een bepaalde manier te leven of eten. Voor velen lijkt het idee van een leven zonder kaas heel moeilijk of wat te doen als je uit eten gaat. Hoe kijk je naar je eigen eetpalet en met name de lichamelijke ervaringen die dat met zich mee brengt.

Lisette neemt je mee door al die vragen, langs al die obstakels om te zien dat alles mogelijk is en dat je met name niets verliest, maar er juist iets bij krijgt. Onderwerpen als zeewier, superfoods, koken met de seizoenen, kruiden, etc komen aan bod. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij jou deze week ervaren wat zij over de afgelopen dertien jaar dat zij plantaardig eet heeft geleerd en ervaren en maak je kennis met de wondere wereld van plantaardig eten.

Tijdens de dagen wordt er een vast ritme aangehouden, wordt je verwend met drie maaltijden per dag uit het boek 'Plant Power' van Lisette en heb je in de tussentijd de vrije ruimte om zelf La Vie Tara of de prachtige omgeving te verkennen. Verder wordt de dag ingedeeld met een leuke workshop van de hand van Lisette, het kijken van een mooie documentaire over voedsel met discussie of het bezoeken van een Franse markt. Daarnaast zal Marloes Engelhart een gastcoaching verzorgen.

Marloes is een dierbare vriendin van Lisette en heeft zich de afgelopen jaren als lifestylecoach en holistisch therapeut ingezet om mensen te inspireren door middel van haar motto ,Live life like its golden'. Tijdens deze week zal zij een workshop verzorgen waarin aan de slag wordt gegaan met creatie en alles wat ons ervan weerhoudt om onze dromen vorm te geven. Tevens biedt zij de mogelijkheid voor een 1 op 1 coachingssessie.

Eet je al plantaardig? No worries. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. La Vie Tara is een heerlijk onderkomen in de natuur. Lalouvesc is prachtig en iedere dag wordt je verwend met drie maaltijden uit Plant Power bereidt door het energieke team van La Vie Tara.

Over Lisette:
Lisette Kreischer is in korte tijd dé trendsetter geworden op het gebied van groen en bewust leven en genieten. Haar meest recente initiatief is The Dutch Weed Burger waarmee ze de wereld verovert. Eerder verschenen van haar hand de boeken 'Veggie in Pumps', 'Ecofabulous koken in alle seizoenen', 'Lisette in Luilekkerland', 'NON*FISH*A*LI*CIOUS 'en 'Wat de pot schaft'. Dit laatste boek was genomineerd voor het meest duurzame Kookboek van het Jaar. 'Plant Power', haar grootste werk tot nu toe naast The Dutch Weed Burger verschijnt in de zomer van 2014.

Lisette over Plant Power in a week!
Plant Power is voor iedereen die meer wil leren over puur en plantaardig eten. Of je nu wilt afvallen, je beter in je lijf wilt voelen, gezonder of duurzamer wilt leren eten of wilt stoppen met het eten van vlees: gebruik mijn nieuwe boek, deze workshop en deze keuken als handvat, ervaar het effect van Plant Power op jouw lijf en vind je natuurlijke gewicht. Ik versta hieronder: een staat van zijn waarin je je flexibel, gezond, fris en wakker voelt.Een levenswijze waarbij je luistert naar je lichaam, je bewust bent van je energieniveau en dit ondersteunt met gezonde en volwaardige voeding, en waarin je geniet van de rijke plantaardige keuken.

Dagindeling:
08.00 ontvangst met warm water en citroen + power pot
08.30 simpele yogabewegingen om de spijsvertering op gang te brengen + meditatie
09.30 ontbijt

Vrije ruimte
11.00-12.00 Lezing over plantaardig voedsel, iedere dag wordt er een onderwerp uitgelicht, ofwel ervaringen gedeeld of uitgelegd over bewegingen of een film getoond.

12.30 lunch

13.00-17.00 ruimte voor workshop in de keuken, lifestyle workshops, bezoeken van markten, de moestuin in, etc.

18.30 Diner

Avonden zijn in principe vrij

Vrijdag vrij

Zaterdag worden de cursisten verwend met ontbijt van de hand van Lisette waarna iedereen naar huis gaat.

De kosten voor deze week zijn: € 975,-  p.p.volpension excl. reiskosten.

Hopelijk zie ik je in mei in La Vie Tara!
Be Ecofabulous!
LisetteBestellen Workshop Plant Power


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 975,00 incl. BTW
Waarschuwing: dit zijn de laatsten!