Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Ontwaken in een wijnvat

Ontwaken in een wijnvat van meer dan 15.000 liter. Aan de oude haven van Stavoren vindt u 4 originele Zwitserse Wijnvaten die zijn omgebouwd tot geriefelijke, uiterst sfeervolle hotelkamers. Elk wijnvat is voorzien van een zitkamertje met tv, minibar en douche en toilet. Een mooi en origineel kado voor wijnliefhebbers (bruids)paar.


 • Waarde: € 253,50
 • Seizoen geopend: 30 maart tot 29 oktober
 • Naam arrangement: Wijnvat arrangement
 • Locatie: Stavoren, Friesland
 • Inclusief: Welkomstdrankje bij aankomst, fles rode wijn in het Wijnvat, 4 gangen menu, 1 nacht slapen in een Wijnvat met zitkamertje, ontbijtbuffet en 2 vouchers voor het Jopie Huisman Museum en het Friese Schaatsmuseum
 • Aantal personen: 2
 • Aantal nachten: 1

Omschrijving Ontwaken in een wijnvat

De bijzonder fraaie ligging van dit hotel biedt u vanuit de gezellige serre uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems.

De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beiden vindt u terug in dit bijzondere hotel in Stavoren.  Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden zij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.


Voorwaarden
Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop. Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement.  Dit cadeau-arrangement is seizoensafhankelijk, verblijf is op alle dagen mogelijk in de periode 30 maart tot 29 oktober. Andere dagen buiten het seizoen zijn in overleg met de accommodatiehouder.Bestellen Ontwaken in een wijnvat


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 253,50