Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Unieke iglo van stro!

Beleef een unieke overnachting in een iglo van stro. Zowel in de winter als in de andere jaargetijden is dit een prachtige romantische ervaring. Tijdens een heldere nacht kunt u met uw geliefde vanuit uw bed de sterrenhemel  bewonderen. Uw bed is comfortabel opgemaakt met een dik pak stro, een matrasje en heerlijke donzen dekbedden met prachtig bedlinnen. Een creatief (huwelijks)kado.


 • Waarde: € 95
 • Seizoen geopend: Gehele jaar
 • Naam arrangement: Stro-Iglo
 • Locatie: Oldehove, Groningen
 • Inclusief: 1x uitgebreid ontbijt, luxe bedlinnen, gebruik minibar, welkomstdrankje
 • Aantal personen: 2
 • Aantal nachten: 1

Omschrijving Unieke iglo van stro!

Wie is er niet onder de indruk van de bijzondere bouwkunst van de Eskimo's?  Hoe zij  met rechthoekige blokken ijs een ronde iglo kunnen bouwen heeft op velen een grote aantrekkingskracht. De prachtige vorm en eenvoud van zo'n  iglo laat bij iedereen de fantasie spreken. Fantasie, dromen, eenvoud, werken met natuurlijke materialen; dat zijn precies die elementen die passen bij deze Stro-Iglo.


Met veel inspiratie, creativiteit en plezier is de eerste Stro-Iglo van Nederland gebouwd. Het resultaat is prachtig, als een sprookje zo mooi. Gedurende de winter staat de iglo op een beschutte plek vlakbij de grote schuur waar zich het sanitair bevindt en de gemeenschappelijke ruimte. Vanaf het voorjaar t/m oktober wordt de iglo geplaatst op het kampeerweiland.  De grazende koeien, geitjes en lammetjes zullen u wel even verbaasd aankijken.

 

De buitenkant  van de iglo verraadt niets van het interieur, maar laat alleen de ronde vorm zien en mooi stro. Bij het binnentreden van de iglo stapt u een andere wereld binnen. U zult verrast zijn over de ruimte en de bijzondere sfeer.
De Stro-Iglo is geheel gebouwd van stro; de houten vloer is geïsoleerd. Een bijzondere vorm van ‘buitentent’ voorkomt dat de stro-iglo nat wordt. De iglo is comfortabel ingericht met een romantische zithoek en een minibar. Het ruime tweepersoons-strobed  staat bewust in het midden van de iglo. Zo heeft u door de glazen lichtkoepel een mooi uitzicht op de hemel boven u.

 

Gedurende de winterperiode kan gebruik gemaakt worden van het de verwarmde badkamer in de grote schuur. Vanaf het voorjaar, zodra de iglo op het kampeerweiland is geplaatst,  kunt u gebruik maken van de sanitairruimte even verderop in het weiland.

De Stro-Iglo is geschikt voor twee volwassenen.

Voorwaarden
Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop. 
Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement.Bestellen Unieke iglo van stro!


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 95,00
Vergelijkbare arrangementen