Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Romantische Twin Lodgetent

Laat je bagage maar vallen, schenk een lekker glaasje wijn in en geniet van een mooie zonsondergang boven het Twentse land. En begint je maag te rommelen, dan staat er een heerlijke stoofpot van het seizoen voor jullie klaar. ‘Back to nature’ met z’n tweetjes om even helemaal op te laden. Een origineel (huwelijks)cadeau idee.


 • Waarde: € 299
 • Seizoen geopend: April tot oktober
 • Naam arrangement: Heerlijk Landleven Verwenweekend
 • Locatie: Lattrop-Breklenkamp (nabij Ootmarsum)
 • Inclusief: Ontvangst met een drankje, Boergondische stoofpot met salade bij aankomst, brood en een flesje wijn, gebruik handdoeken/keukendoekset, koffie en thee in de Lodgetent, 2x goed gevulde ontbijtmand, bubbelset voor in de badtobbe, WiFi en eindschoonmaak
 • Aantal personen: 2
 • Aantal nachten: 2

Omschrijving Romantische Twin Lodgetent

Zet je hoofd maar stil, want jullie worden van top tot teen verzorgd. Jullie onderkomen is een volwaardig huisje onder canvas doek, voorzien van ondermeer een zithoek met kacheltje, een kitchenette en houten badtobbe. En natuurlijk heerlijk opgemaakte boxsprings.


Locatie Twin Lodgetent

Ver weg van massatoerisme vind je op een eeuwenoude boerenerf in het Twentse Lattrop (nabij Ootmarsum) een kleinschalige logeeraccommodatie. De verblijfsmogelijkheden hier tussen de zeldzame Brandrode Runderen zijn net even anders: sfeervolle boerderijkamers, knusse Sterrenkubussen en comfortabele familie lodgetenten. De boer en zijn team verzorgen je verblijf graag tot in de puntjes. Schuif bijvoorbeeld eens op zaterdagavond aan voor een verrassende Table d’hôte. Alle ingrediënten voor een pure ‘glampeer’vakantie zijn aanwezig. Kom bij Bossem proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is, van je kruin tot je tenen.


Voorwaarden
Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop.
Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement. Deze accommodatie is seizoensafhankelijk, verblijf is mogelijk in de periode april tot oktober.Bestellen Romantische Twin Lodgetent


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 299,00
Vergelijkbare arrangementen