Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Verblijf onder de sterren

Het aardse loslaten en samen de sterrenhemel zien zoals nooit tevoren? Dat kan. Een verblijf in de Sterrenkubus laat je opgaan in het heelal. Een speciaal (huwelijks)cadeau.


 • Waarde: € 257
 • Seizoen geopend: Hele jaar door (arrangement is geldig in de weekenden)
 • Naam arrangement: Stralend Sterren Staren voor twee
 • Locatie: Lattrop-Breklenkamp (nabij Ootmarsum)
 • Inclusief: Ontvangst met een drankje, Boergondische stoofpot met brood, Opgemaakt bed, gebruik handdoeken/keukendoekset, Koffie en thee, 2x goed gevulde ontbijtmand, Vrijkaartje voor Cosmos Sterrenwacht, WiFi en Eindschoonmaak
 • Aantal personen: 2
 • Aantal nachten: 2 (weekend)

Omschrijving Verblijf onder de sterren

Een simpel maar geniaal concept: de Sterrenkubus is een vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt vlak onder een transparante koepel. De Sterrenkubus is niets groter dan nodig, voorzien van alle moderne gemakken, duurzaam, milieuvriendelijk en hij biedt een hoog serviceniveau. Ervaar de magie van de sterrenhemel, alsof je in de open lucht slaapt!


Locatie Sterrenkubus
Ver weg van massatoerisme vind je op een eeuwenoude boerenerf in het Twentse Lattrop (nabij Ootmarsum) een kleinschalige logeeraccommodatie. De verblijfsmogelijkheden hier tussen de zeldzame Brandrode Runderen zijn net even anders: sfeervolle boerderijkamers, knusse Sterrenkubussen en comfortabele safari lodgetenten. De boer en zijn team verzorgen je verblijf graag tot in de puntjes. Schuif bijvoorbeeld eens op zaterdagavond aan voor een verrassende Table d’hôte. Alle ingrediënten voor een pure ‘glampeer’vakantie zijn aanwezig. Kom bij Bossem proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is, van je kruin tot je tenen.

Voorwaarden
Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop. 
Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement. Dit cadeau-arrangement is alleen te gebruiken in de weekenden.Bestellen Verblijf onder de sterren


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 257,00
Vergelijkbare arrangementen