Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Overnachten in een kunstwerk

In de bossen van zuidwest Drenthe vindt u een zeer bijzonder verblijf wat is ontworpen door een kunstenaar. Dit is een zeer bijzonder logeeradres met een kleurrijke en kunstzinnige beleving. Alles is schots en scheef, maar dat went al heel snel. Een origineel (huwelijks)cadeau idee.


 • Waarde: € 395
 • Seizoen geopend: Hele jaar door
 • Naam arrangement: Verwen Weekendarrangement
 • Locatie: Uffelte, Drenthe
 • Inclusief: Welkomstmand incl. bubbelbad artikelen, infrarood sauna, huurfietsen, bed- en badlinnen en toeristenbelasting
 • Aantal personen: 2 t/m 4
 • Aantal nachten: 3

Omschrijving Overnachten in een kunstwerk

Zelfs de vloer van dit bijzondere vakantiehuis lijkt scheef, maar dat is optisch bedrog. Fleurige meubelen contrasteren met de basic witte en grijze wanden van het verblijf. Maar voor deze basiskleuren is niet voor niets gekozen, want met LED verlichting kan het huis elke kleur krijgen die u wenst.


U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de aanwezigheid van een bubbelbad en loungechair op de vide en een infraroodsauna in uw privétuin, waar ook comfortabele loungemeubels staan. Er zijn 3 slaapkamers en een keuken met vaatwasser en Nespresso koffie apparaat. Daarnaast beschikt het over een badkamer met douche, toilet en wasbak.Er staat een mand met verwenartikelen voor u klaar. Bed- en badlinnen word voor u verzorgd. Wilt u nog een fietstocht maken? Er staan fietsen voor u klaar. U bent ten slotte in dé fietsprovincie Drenthe!

 

Voorwaarden

Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop. 
Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement.
Het arrangement is niet geldig tijdens schoolvakanties en alleen in de weekenden inwisselbaar.Bestellen Overnachten in een kunstwerk


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 395,00