Afrekenen

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Origineel cadeau nodig? Geef iemand een "droom" cadeau!

 1. Keuze uit de meest originele overnachtingsmogelijkheden!
 2. Bestel een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement
 3. Plaats uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon!
 4. Ontvanger kan zelf een datum reserveren
 5. Ontvang de cadeaubon per e-mail of per post in een geschenkverpakking
 6. Betaling mogelijk per iDEAL via uw eigen bank of per overschrijving

Keuze overlaten aan de ontvanger van de cadeaubon?

Bestel hier uw waardebon

Authentieke malerij

Wellness en bijzonder overnachten op de Veluwe gaan heel relaxed samen. Laat inchecken na een sauna verblijf is geen probleem en laat uitchecken na zalig uitslapen al evenmin. Ontbijt op de kamer op een gewenst tijdstip en de dag komt langzaam en onthaast op gang.


 • Waarde: € 130
 • Seizoen geopend: Gehele jaar
 • Naam arrangement: Ultiem ontspannen
 • Locatie: Epe, Gelderland
 • Inclusief: Ontvangst met welkomstdrankje, ontbijtkistje en ‘s morgens verse broodjes met jus ‘d Orange op eigen kamer en toegangsvouchers met 50% korting voor Wellness Veluwse Bron of Thermen Bussloo voor twee personen
 • Aantal personen: 2
 • Aantal nachten: 1

Omschrijving Authentieke malerij

Wegdromen in deze oude malerij is al een beleving op zich. Daarnaast kunt u lekker ontspannen genieten van bijvoorbeeld schilderen, wellness, wandelen, fietsen en heerlijk eten in een authentiek restaurant. Dan bent u echt even weggeweest.

 

Het arrangement met overnachting en uitgebreid ontbijt is inclusief toegangskorting  tot Wellness Veluwse Bron of Thermen Bussloo voor twee personen en bij aankomstdagen van zo t/m do is de toegang voor de tweede persoon gratis. Naar keuze: eerst sauna en dan overnachten of eerst overnachten en dan naar de sauna.


Deze vroegere malerij is nu een luxe bed and breakfast in Epe. Een perfecte plek om te onthaasten in de zelfstandige en goed uitgeruste comfortabele gastenkamers. De ideale B&B om een verblijf op de Veluwe te combineren met bv. Thermen Bussloo en Wellness Veluwse Bron, schilderen in een groot atelier of met wandelen of fietsen op de Veluwe.

 

Het gebouw

De graanmalerij is gebouwd in een typische industriële stijl voor de Veluwe. Functioneel en oerdegelijk met een prachtig ritme van daken en silotorens. Oude industriële elementen en warme kleuren van houten en stenen silowanden maken het een fascinerend en aangenaam gebouw.


Voorwaarden
Geldigheidsduur van het arrangement: 12 maanden ná aankoop. Reserveren is verplicht. De contactgegevens voor het maken van de reservering zijn te vinden op de cadeaubon van het arrangement.
Dit cadeau-arrangement is geldig op de dagen van aankomst op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Andere dagen zijn in overleg.Bestellen Authentieke malerij


Prijs voor bovenstaand arrangement:


€ 130,00